Hackerville

ff_hackerville_romania_f

Hackerville

Following a cyber attack on a German bank, an investigator teams with local authorities and an elite hacker to track the suspects.

Hackerville 

| Action , Thriller | TV Series (2018)
Following a cyber attack on a German bank, an investigator teams with local authorities and an elite hacker to track the suspects.
hackerville-hbo-702x336

Regizor: Igor Cobileanski, Anca Miruna Lăzărescu

CU: Andi Vasluianu, Anna Schumacher, Călin Chirilă, Ada Lupu, Sabin Tambrea

Un atac cibernetic asupra unei bănci din Germania o duce pe Lisa Metz, expertă în criminalitate informatică în Frankfurt, la Timișoara, orașul în care s-a născut, unde se confruntă cu polițistul român care se ocupă de caz, Adam Sandor.
Când o bancă germană e atacată de un hacker, șeful BKA – Fraudă Cibernetică o trimite pe inspectoarea Lisa Metz (Anna Schumacher) la Timișoara, orașul din România de unde a fost lansat hack-ul. Lisa este o nemțoaică, de loc din comunitatea de germani din România, care a emigrat în Germania cu familia când avea 8 ani. Ajunsă înapoi în orașul unde a copilărit, se va confrunta cu trecutul tulbure al familiei sale și cu diferențele între cele două culturi sub semnul cărora a crescut. Una dintre provocările care o așteaptă aici pe Lisa este colaborarea cu noul ei partener, inspectorul Adam Sandor din secția de poliție Timișoara (Andi Vasluianu). Adam este o fire mai relaxată și încalcă regulile la fiecare pas, ceea ce o enervează pe Lisa… la fel cum comportamenul ei formal îl scoate pe el din sărite. Dar, uneori, personalitățile opuse se atrag, iar când cei doi polițiști se trezesc implicați într-o aventură cu mize mari, diferențele care îi despart pălesc în fața nevoii care îi apropie – aceea de a salva un gamer de doar 14 ani (Voicu Dumitraș) din mâinile unui criminal notoriu.

Hackerville / Online / Sezonul 1 / Serial Online

Scroll Up